SWITCH SECTION

Ingen liker å vaske stekeovnen

Skaff deg en ovn med pyrolyse

Av ByggeBolig
14. mai 2019
Av ByggeBolig
14. mai 2019
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190514121254149.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190514121254149.jpg?maxwidth=2000
0

De fleste har sannsynligvis sett inn i stekeovnen og konstatert at det er på tide å gi den en skikkelig runde med vaskeredskapene for å fjerne rester av fastbrent ost, fett og andre ting som har godgjort seg litt for lenge.

Tilsvarende har de fleste fått erfare at det som regel er veldig mye jobb å få det bort. Her nytter det ikke å vaske lett over med en fuktig klut, men du må både til med kraftige vaskemidler og som regel bruke mye tid. Så finnes det de som sverger til å sette en bolle med salmiakkvann i ovnen og la det putre på lav varme i noen timer. Deretter er det bare å tørke bort skitten og fettet. Det funker helt sikkert, men du risikerer å fylle boligen med farlige gasser fra salmaikkblandingen. Det finnes faktisk flere eksempler på stygge konsekvenser av å vaske ovnen med denne metoden.

Noe som imidlertid  fungerer bra uten særlig innsats og som ikke har helseskadelige effekter, er å investere i en ovn med såkalt pyrolysefunksjon eller pyrolitisk rensing. På slike ovner kan du sette i gang et eget program der ovnen varmes opp til 400-500 grader. Når det er så varmt brennes alt av fett og smuss opp og samler seg i bunnen av ovnen i form av aske.

Da er det faktisk bare å finne frem en fuktig klut for å tørke opp asken, så er ovnen ren og fin igjen. Det sparer du ganske mye tid og frustrasjon på.

Selv om pyrolyse ikke har helseskadelige effekter, er det greit å være klar over at du bør sørge for god ventilasjon mens programmet kjører.

1502
b-FalseTrue
Kommersielt innhold fra Thermocold Kdf AS
0

Thermocold er stolt norsk produsent av kjølerom, kjøleaggregater, kjøledører og vinrom.

Vi lager vi kjølerom til alle formål for privathusholdninger, butikker, sykehus, skoler, fiskemottak, forskningssenteret og til alt annet som trenger kjøling. 

Motto: Kvalitet varer lengst!

title

Jeg ønsker å vite mer om Thermocold kjøleløsningene

input field

input field

CONTACT INPUT BOX

CONTACT INPUT BOX

CHECKBOXES

Ønsker mer informasjon om:

single button

108


648

636
c-84
c-84TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF