Det største og kraftigste kjølehjørnet på markedet med lavest strømforbruk

Hvis du drømmer om mye plass og god oversikt i kjøleskapet, kan dette bli virkelighet.

For Thermocold KFD AS

Jørgen Johansen

Thermocold KFD AS

29. mai 2020
115
0

Et kjølehjørne, også kalt hjørnekjøleskap, passer både om har vært innom tanken om å bygge kjølerom, eller om du gjerne bare skulle hatt litt mer plass i kjøleskapet. Har du plass til et kjølehjørne, er dette midt i blinken for deg.

Det norskproduserte kjølehjørnet fra Thermocold er av høy kvalitet og er bygget for å brukes. Det er tatt hensyn til brukervennlighet, energiforbruk, kvalitet, hygiene og moderne design. I tillegg er det enkelt å montere.

God kvalitet

Veggene, gulvet og taket er av stål og har en bakteriehemmende overflate som kalles Food-safe. Overflaten minner om teflon, er enkel å holde ren og tåler slitasje over tid. De stabile hyllene tåler for eksempel at det tas inn og ut stålkjeler uten at de blir ripete og matte.

Energieffektivt og stillegående

Kjølehjørnet har energiklasse A+, noe som er revolusjonerende med tanke på at det innvendige volumet er 1 181 liter og tilsvarer 5 vanlige kjøleskap. Skapet er virkelig stort, og er laget slik at du kan sette bruskasser, langpanner og kjeler rett inn i skapet. Kjølehjørnet har også et lavt lydnivå.

1426
TrueFalsec-84

Mye plass og fantastisk oversikt

Kjølehjørnet passer spesielt bra om du har stor familie, eller om du liker å arrangere festligheter. Du kan alltid ha mange kalde drikkevarer, frukt, grønnsaker og annen mat tilgjengelig – og samtidig ha en fantastisk oversikt over alt sammen. LED-lampen gir også et sterkt, godt lys som fordeler seg i hele skapet.


356
true
TrueFalsec-84
0

Innsiden av skapet har en delikat hvitfarge og hyllene er blanke. Den innvendige lagringsplassen er utnyttet fult ut ved at hyllene er trukket langt frem. Trådhyllene gir raskere nedkjølingstid og lenger holdbarhet på matvarene dine, fordi raskere nedkjølingstid reduserer bakterieveksten og øker holdbarheten – dette gir også økonomisk gevinst ved at matsvinnet reduseres.

Smart teknologi

Aggregatet har en unik inverterstyrt kompressor som automatisk regulerer ytelsen etter behovet. Dette betyr at den kan gire opp og gi ekstra kjølekapasitet ved behov (for eksempel før du skal gjøre storhandel til helgen eller før du får gjester med medbragte varer), eller kun vedlikeholde en lav temperatur. Dette sikrer raskere nedkjøling og lenger holdbarhet på matvarene.

772
Falsec-84
left-1 TrueFalsec-84
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220506135620704.jpg #FFFFFF
Les også