115

Oppdag kjølerommet du drømmer om

Det virker jo helt genialt, men er det virkelig sant at du kan sette bruskasser rett inn i et kjølerom? Jada, det stemmer – livet ditt blir enklere med et kjølerom.

Skrevet for Thermocold AS

Jørgen Johansen

Thermocold AS

12. desember 2023
https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231212112106456.jpg?maxwidth=2000 https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231212112214099.jpg?maxwidth=900
0

Forestill deg å ha et sted der du kan kaste inn bruskasser og kakefat, plassere kjeler og langpanner uten å måtte tenke på plassmangel. Handleposene dine kan du bare slenge inn og rydde ut av senere. Aldri mer bekymre deg for å finne plass til maten, enten det er bursdag, sommerfest, høytid eller tirsdag. Alt dette blir mulig med et kjølerom fra Thermocold, og mer til!

Kjølerommet ditt kan enten leveres som komplett byggesett i elementer eller bygges i tre og isoleres med steinull – uansett kan det tilpasset dine behov.

… Og det er ikke bare ekstra plass

I tillegg til all den ekstra plassen, vil du ha full oversikt over alle matvarene dine inni kjølerommet. Dette er både praktisk og økonomisk, fordi du ser hvilke mat- og drikkevarer som snart burde spises og drikkes. 

Den imponerende, raske nedkjølingen gir deg også lengre holdbarhet på matvarene – maten blir kjølt ned fire ganger raskere i kjølerommet enn i et kjøleskap.

Blir tilpasset dine behov

Thermocolds kjølerom leveres i alle størrelser og tilpasses dine ønsker og behov. Hvis du foretrekker standardløsninger, tilbyr de et utvalg av stilige kjølerom som passer perfekt på kjøkkenet ditt – velg mellom integrerte og frittstående alternativer. Innsiden av rommet er elegant hvit, og de glatte hyllene blir pene mot den rene bakgrunnen.

Made in Norway

Kjølerommene til Thermocold lages i Norge av prefabrikkerte kjøleromselementer med ekstremt god isoleringsverdi. De er også stillegående og miljøvennlige, og er de mest strømbesparende kjøleanleggene på markedet.

Veggene, gulvet og taket inni kjølerommet er laget av stål, så de tåler hardt bruk i mange år. I tillegg er overflatene bakteriehemmende og enkle å holde rene. Utførelsen kalles Food Safe, og er anbefalt av Mattilsynet.

Enkel montering 

Montering er en lek – selv for de som ikke er så handy. Rommet leveres som et byggesett, og vegger, gulv og tak klikkes enkelt sammen med en nøkkel – litt som å bygge LEGO. 

https://www.youtube.com/embed/WCX47TvCoM4

Men hvis du vil ha hjelp med monteringen, hjelper gjerne Thermocold deg. 

Innred kjølerommet akkurat slik du vil

La kreativiteten løpe løpsk når du innreder kjølerommet ditt. Hyllene i kjølerommet er trådhyller, og disse er stabile, trygge og funksjonelle. I tillegg gir de god sirkulasjon og kan justeres etter dine behov – velg mellom tre forskjellige dybder og fire høyder. 

Les også: Det største og kraftigste kjølehjørnet på markedet med lavest strømforbruk

Trenger du spesielle funksjoner? 

Thermocold leverer rustfrie oppheng med S-kroker for mørning av kjøtt, dette er særlig kjekt for jegere. Noen av produktene er faktisk utviklet i samarbeid med jegere og slaktere.

Du vil også få god plass på gulvet til bruskasser og pappesker med grønnsaker eller frukt. I tillegg finnes det egne flaskehyller.

Aggregat

Thermocold har kjøleaggregater som nesten ikke krever utvendig plass, fordi det settes inn fra innsiden av kjølerommet. Luften til og fra aggregatet føres gjennom ventiler eller et plastdeksel. Vedlikeholdet er bare å rengjøre et støvfilter i fronten av aggregatet inne i kjølerommet.


Et splittaggregat er også å anbefale. Dette er et todelt kjøleaggregat, hvor kompressordelen gjerne plasseres i vaskerommet eller kjeller-/tekniskrom opptil ti meter unna. Slik kan du også utnytte varmen fra kompressoren i en kald kjeller.

title

Jeg ønsker å vite mer om Thermocolds kjøleløsninger

input field

Mark if requiredtrue

input field

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CHECKBOXES

Ønsker mer informasjon om:

Mark if required

single button

108


4241
TrueFalsec-84
left -1 TrueFalsec-84
TrueFalsec-84
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220506135620704.jpg #FFFFFF
Les også