115

Er kjøleskapet for lite og alltid fullt?

Hvis du alltid må flytte på ting i kjøleskapet for å få inn de nye matvarene fra handleposene og du savner oversikt og system, er kjølerom løsningen for deg.

for Thermocold AS

Jørgen Johansen

Thermocold AS

14. juni 2022
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220614083926764.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220614083926764.jpg?maxwidth=900
0

Tenk om du kunne slengt inn en bruskasse eller to og satt kakefat og langpanner rett i kjøleskapet. Handleposene kunne du også satt rett inn og ryddet ut av senere, og du har alltid plass til maten når behovet øker ved bursdager, sommerfester og høytider. Med et kjølerom er alt dette mulig.

Samtidig vil du ha full oversikt over alle matvarene, noe som er både økonomisk og praktisk.

Kjølerom leveres på de fleste mål

Du kan velge mellom 7 standardiserte kjølerom fra Thermocold, eller de kan lage et kjølerom på mål som er tilpasset ditt behov og plassen du har.

De standardiserte kjølerommene ser ut som forvokste kjøleskap og passer derfor godt inn på kjøkkenet ditt – velg mellom integrerbare og frittstående. På innsiden har skapet en delikat hvitfarge, og de blanke, pene hyllene passer godt mot den hvite bakgrunnen.

Rommene er enkle å montere selv, da de kommer som byggesett – vegger, gulv og tak monteres med en nøkkel. Om du ikke er så handy, kan du få hjelp med monteringen.

Overflatene er bakteriehemmende og kapasiteten til kjøleanlegget gir deg lavere bakterievekst, noe som gir lengre holdbarhet på matvarene. 

Les også: Det største og kraftigste kjølehjørnet på markedet med lavest strømforbruk.


1425
TrueFalsec-84

Innred slik du vil

Kjølerommet kan innredes litt etter ønske og bruk. Trådhyller gir god sirkulasjon og kan flyttes til ønsket høyde. Hyllene leveres i 3 forskjellige dybder, og gir deg fleksibilitet.

Thermocold kan levere med rustfritt oppheng som kan brukes til mørning av kjøtt. De har flaskehyller som kan henge under hyllene, og du kan sette inn bokser med grønnsaker og kasser med brus eller poteter/epler på gulvet.

432
false
TrueFalsec-84
0

Dette er norskproduserte, stillegående og energivennlige produkter som forenkler hverdager og fester.

Aggregat

Thermocold har kjøleaggregat som nesten ikke krever utvendig plass, da det settes inn fra innsiden av kjølerommet. Luften til og fra aggregatet føres gjennom ventiler eller et plastdeksel. Når det gjelder vedlikehold, trenger du bare å rengjøre et støvfilter som er plassert i fronten av aggregatet inne i kjølerommet.

Et splittaggregat er også å anbefale. Dette er et todelt kjøleaggregat, hvor kompressordelen gjerne plasseres i vaskerommet eller kjeller-/tekniskrom opptil 10 meter unna.

title

Jeg ønsker å vite mer om Thermocold kjøleløsninger

input field

Mark if requiredtrue

input field

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CHECKBOXES

Ønsker mer informasjon om:

Mark if required

single button

108


1130
TrueFalsec-84
left -1 TrueFalsec-84
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220506135620704.jpg #FFFFFF
Les også